Dag på vift

Idag har vi flängt omkring hela dagen! Både varit i Valbo för inhandling av diverse prylar och sen i stan i Gävle. Även haft möte med banken. Skönt att checka av lite grejer..

Anders har fått en för tidig julklapp eftersom dom hade kampanj på XXL... Nöjd Anders som kom hem idag sen ;) Vi har ju tänkt att ha ett hemmagym i källaren.. Kommer ju dröja innan vi har råd och tid att göra i ordning den som vi vill, men vi kom fram till att lite gymprylar funkar att ha där ändå trots att det bara är betonggolv. (Eller är bara det i gillestugan men också där det finns bäst plats) Så får det bli, är ju grymt lyxigt att bara ha utrymmet till det och bra att källaren kan användas trots att den inte är i toppskick! Och som småbarnsföräldrar är det grymt praktiskt att kunna träna hemma.. Det krävs mycket mera tid och pusslande för att komma iväg, än att typ gå ner i källaren och träna när dom somnat! Min önskan är att ha ett riktigt löpband där sen också, men dom är dyra... Så det får bli sen. Gymmet får väl växa med tiden ;) Men bara med en bänk och skivstång kommer man långt :) (Och vilja hehe)

Lite färg kan lyfta även den tröttaste morsan :)

Julklappen! Ivar var lite skeptisk till det hela, men farsan var nöjd ;)

På tal om jul så har vi inhandlat lite inför den också.. Men snacka om skillnad att gå från lägenhet på 88 kvadrat till hus på över 300 kvadrat ;) Mycket att pynta, hehe. Många fönster dessutom.. Julen behöver kanske inte hitta till alla rum i år xD

Jag och Ivar har haft popcornmys bara han och jag nu på kvällen.. Han somnade i bilen hem idag så han blev uppe sent. Men idag var det bara mysigt att kunna lägga Ebbe och sen bara vara Ivar och jag <3 Blir inte så ofta. (Anders jobbar natt) Min stora fina pojke som snart fyller 3 år! Förresten blev han skitskrämd idag på stan av en utklädd halloween-gubbe.. Lilla hjärtat! Blev jätteledsen! Förstår att han blev rädd, hur förklarar man anledningen att klä ut sig och skrämmas "för skojs skull" till en 3-åring? Han var inte direkt road ;) Men tur nog var halloweengubben snäll och tog av sig masken och bjöd på godis, slutet gott allting gott ;)

 

Helt slut..

Ebbe har varit missnöjd större delen av dagen, men sen har han skrikit ca hela eftermiddagen och kvällen, till och från.. Tycker så synd om Ivar också när det är såhär, för han tycker det är så jobbigt och är ju själv trött och känslig efter dagis- han orkar typ inte med oljudet.. Så vet han inte hur han ska bete sig riktigt. Försöka vara stor och duktig och trösta/roa brorsan. Ett tag.. Sen försöka hålla sig på avstånd för att slippa höra.. Försöka skrika och gråta lite själv.. Slå brorsan lite så kanske han blir tyst.. Nähä det funkade inte heller. Överrösta honom då? Kaos. Självklart jobbar Anders kväll JUST idag också. Yaay..

Vet inte vad det är med Ebbe riktigt. Flera tänder kanske, han petar sig i munnen hela tiden och har bitit mig flera gånger idag, det brukar han inte göra. (Eller jo, i tutten hehe)

Med ett försök att fördriva tiden fixade vi i ordning halloween pumpan idag också. Ny utmaning, att göra det under tidspress med ilsket vrålande bebis xD
Blev ju ganska bra trots allt...


Nu sover båda, vi lyckades hålla ut till kl 19 men det var med nöd och näppe ;) Båda slocknade på en minut typ. Nu ska jag sätta mig och stirra i mörkret och njuta av tystnaden, haha..

I lekparken, var bara den här grinollen som fastnade på bild- den stora var upptagen med att laga sandköttbullar.

Hejdå din fuling!

Här kommer lite FÖRE-bilder på hall och trapp som nu ska få sig en omgång... Har börjat slipa idag, är redan less ;) Kommer nog ta lite tid innan det blir klart men nu har vi i alla fall börjat...

To be continued....

Så himla charmigt att det var bård i ca alla rum... (Spyr)

Grönt är skönt.. Var det någon som tyckte, dock inte jag...


Och ännu en trapp som ska bli lika fin som trappen upp, MEN nu ska även väggen målas! Ljust och fräscht ska det bli så man slipper känna som att gå ner i en grotta när man ska till källaren ;)Bården är redan ett minne blott efter idag!

Min look framöver!

Visa fler inlägg