Helgen

En skön och lugn helg har det varit, efter ännu en vecka med fullt ös både på jobbet och efter jobbet..! Dagarna går verkligen i ett så man känner sig ofta som en Duracell-kanin.. Nu har verkligen nedräkningen börjat tills vi ska få åka bort och vara tillsammans och bara slippa allt med vardagen ett tag. Det är nog det jag ser fram emot mest, familjetid och slippa allt som har med hushållet att göra.. Sen kommer nog sol och värme på tredje plats, haha ;)
 
Anders har jobbat helgen igen så jag och Ivar har hängt med fina vänner istället. 
Klockan har vi ställt om till vintertid även här, men motsatt till många andra småfolk så sov Ivar till 07 (alltså egentligen 08!!) så jag vågar knappt yttra mig, men vi har det riktigt bra med sömnen nu.. Vet många som typ aldrig får sova flera timmar i sträck och det är verkligen så otroligt tufft. Kan konstatera att efter Ivar fyllt 1,5 år så vände det för oss. Han sover i princip alltid bra nu, (om det inte är något speciellt då..) han vaknar oftast en gång per natt och kommer då in till oss och kryper ner i vår säng, och vi alla somnar om direkt. Det får han gärna göra så länge vi alla sover så bra, det är huvudsaken ;) I mars räknar jag med att sömnbrist-infernot börjar igen, men då är jag åtminstone tacksam att vi hann ladda batterierna emellan barnen med att få sova bra på nätterna i nästan ett år (om det nu håller i sig). Ivar har skämt bort oss ett tag nu så nätterna med magont och skrik har man nästan förträngt! Intressant ska det bli att se hur det blir med nästa gosse :)
 
Den här sötnosen har vi bland annat myst med i helgen, världens goaste lilla Oskar!! (Tillsammans med mamma Ann förstås)
 
Snabb lunch i vagnen, man är väl flexibel säger Ivar ;)
 
Hann med en nakenbild från vecka 21 ;D
 
Bästaste syster kom på middag ikväll och då bjöd vi på vegetariska biffar med hasselbackspotatis. Inte för att skryta men.. Det blev jävligt gott xD Miljövänligt värre dessutom, win, win! Har mått så bra i helgen och till och med tyckt det varit roligt att laga mat! Underbar känsla att "vara tillbaka" :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg :)

Träning..

Börjar bli omöjligt att hitta några av mina träningskläder som sitter bra, då allt skär in här och där så man ser ut som en riktig kasslerbit.. Men nåväl, jag tog mig iväg på träningen trots allt.. Det är ju faktiskt ett hårt pass (skivstång intervall) när man är i sin vanliga form, så jag börjar väl känna att jag kanske gjort mitt där snart. Känner mig som en boll och många övningar kan jag inte göra.. Är lite oroad att jag ska skada mig för jag känner ju att kroppen inte är helt stabil. Men jag gör förstås bara dom övningar som känns bra.. Men genom hela passet (såg stjärnor och bara stack i fingrarna) så tänkte jag "det här blir sista gången under den här graviditeten!!" Men sen efter passet kom det fram en tjej och gav mig beröm för att jag var med och då blir man ju såklart glad, känns ju dessutom alltid såå bra efteråt.. Så då tänkte jag att jag kanske kör på några veckor till ändå, haha. Vi får väl se.. Kan ju träna gym också (istället) om det är så.. Vill verkligen inte sluta styrketräna redan för min rygg behöver det här! Usch har redan ont och det här är ju bara början.. På denna roliga viktresa åt motsatt håll, biggest gainer istället för looser typ xD
Är så otroligt mycket lättare att träna typ dagligen än en gång i veckan som jag gjort nu! Tar emot nåt enormt innan jag kommer iväg alltså! Mot att annars går det bara av farten. Men som sagt, endorfinerna efteråt är ju värt endel också... Finns ju tyvärr lite dåligt med specifik gravidträning på Friskis.. 

Nåväl, nu är jag redan snart i vecka 21 och har passerat halvtid! Helt enorm mage på bilden men hade nyss ätit där också xD Men att man blir större också när det inte var så länge sen man var gravid kanske stämmer.. Blev ju gravid igen efter ca 1,5 år då.. Livmodern visste direkt hur man tjockar på sig med pondus och gjorde slag i saken på momangen kan man säga xD Lillebror ❤️Idag har vi ÄNTLIGEN fått se lilla knytet där inne, så härlig känsla ❤️ Allt såg bra ut och han låg och spretade med sina små fingrar, ville väl vinka till oss såklart! Ja, för det var en han, den delen visade han stolt upp också så det fanns inga tvivel enligt barnmorskan ;) 
Men jag hade tydligen gått ett par veckor längre än vad vi trodde! Så plötsligt var jag i vecka 20 nu och han beräknas komma 12 mars redan!

Här blir det livat med alla grabbar i några år framöver, har jag en känsla av ;) Hade blivit väldigt förvånad om det var en tjej så det var ganska väntat. Får se om det även är en pojk som kommer ut sen då ;) 

Så lite komiskt med alla som trott att det var en tjej pga att jag mått så illa.. Härmed får vi det bekräftat att man kan må preciiiiis lika illa med en gosse ;)

Vi längtar efter dig lillbrollan!! Kärlek!! ❤️

Visa fler inlägg