En vecka kvar!

Om prick en vecka är vi precis nygifta och jag är fru Dahlström! Känns helt otroligt :) Fattar inte att dagen som vi planerat för i typ 2 år snart är här ;)

Igår blev vi äntligen färdiga med festhäftena.. Vi har inte gjort speciellt avancerade grejer inuti egentligen, men ändå har det tagit så sjukt lång tid att fixa med! Jag tycker ju sånt där med design är lite kul OM man har god tid på sig.. Tyckte vi började i så god tid men ändå blev det så stressigt på slutet! Bara att skriva ut alla tog 3 timmar!! Haha.. Fatta vad man håller på för EN DAG! Man är ju lite knäpp ;) 
Tyvärr blev det några småfel i texten, men nu får det vara så för kommer aldrig i världen ge mig på att skriva ut dom igen!! Ska väl synas att dom är hemmagjorda ;) 

Igår när vi var klara kände vi oss så sjukt lättade ;) så vi firade med lite pizza och öl! Det är en hel del småpyssel kvar (tex hälften av placeringskorten) men det kommer vi hinna ganska skapligt nu sista veckan när Anders också är ledig. På tisdag åker vi till stugan, så då kör vi både avkoppling och pyssel där sista dagarna innan bröllopet ;) 




#1 - - Lotta:

Så spännande, längtar jättemycket!