Magsjuka..

Jag får nog sluta kasta sten i glashus.. (Förra inlägget) Igår kväll blev nämligen jag också magsjuk :( Fy vilken natt alltså.. Både kräkts och sprungit på toa ca 300 gånger. Magsjuka är ju vidrigt även i vanliga fall, men som gravid blev det ju en ny upplevelse! Hade magknip var 10:e minut typ hela natten, och det tröck uppåt något fruktansvärt så det gjorde så j*vla ont i revbenen! Kändes som dom skulle gå av!! Har inte sovit en blund inatt.. Bebisen har även sprattlat runt som bara den, vilket också gjorde ont och dessutom blev man ju orolig hur han mådde där inne.
 
Nu är klockan över 14 här och har ännu inte ens kommit upp ur sängen. Är på bättringsvägen nu men man känner sig ju energimässigt lika pigg som en urvriden disktrasa. Det enda jag får i mig är små munnar coca cola, men det lär väl ge med sig snart.
 
Det är de andras sista dag idag så det var ju trist att den blev spenderad såhär :/ Nu är ju skräcken att även Ivar ska få detta, inte alls kul här nere och han blir ju dålig så länge efter sina magsjukor.. Imorgon är ju även planen att vi ska resa vidare, 2 timmar tar det till Khao Lak härifrån. Så känns lite nervöst..
 
Vi har haft det jättebra här i Bangtao beach annars, verkligen jättefint här och en glad överraskning för att vara Phuket som vi inte är så förtjusta i annars ;)
Men det ligger ju lite in the middle of nowhere, så när vädret varit lite halvdant på eftermiddagarna har det inte funnits så mycket annat att göra. Vi har varit flitiga besökare av marknaden som är 2 gånger i veckan ;) Hotellet har också varit jättefint men 2 veckor på ett och samma ställe har känt liiite långt. Även om det varit skönt på ett sätt också att göra sig hemmastadd. Nästa gång vi åker kommer vi heller ej ta all-inclusive... Det är bekvämt på sitt sätt men att äta på samma restaurang hela tiden gör ju att man knappt uppskattat den goda maten. 3-rätters till både lunch och middag gör dessutom att man inte känt minsta hunger på hela tiden här ;) Tjusningen med maten har liksom försvunnit lite. Många gånger har man därför hoppat över förrätt och efterrätt som man egentligen betalt för. 
Men allt annat har varit väldigt bra här :) 
 
Ska bli riktigt intressant att se Khao Lak som vi hört mycket bra om! Annars lutar nog nästa Thailandsresa åt Koh Lanta där det är så långgrunt att det är perfekt med små barn och lätt att ta sig runt med tex barnvagn. Här i Bangtao är det nog perfekt för lite större barn! För finns inte en chans att man kan släppa barnen i vattenbrynet alls här tyvärr, vågorna är för stora och när de varit mindre så har vattnet ändå varit strömt. Det finns ingen strandpromenad så man blir ganska isolerad då man inte kan gå med barnvagn (omöjligt i sanden) och Ivar går ju inte flera km själv direkt och bära honom blir svintungt.. (Och dösvettigt) Man kan inte riktigt gå efter gatan heller för den är inte så turistanpassad än och blir världens omväg.
Men kan man knata för egen maskin är stranden superfin alltså :) Jag och Anders har gått endel själva och finns massa mysiga ställen!! Som sagt perfekt med lite större barn.
 
Får se när vi hörs och om det finns lika bra internet på nästa ställe eller ej :)
 
 
 
 
#1 - - Helena:

Åh nej! Vidrigt med magsjuka. Leo är sympatisjuk med er men mest illamående. Hoppas verkligen ivve klarar sig! Kanske tur att han är så liten i maten..
Vad tomt det måste bli nu när resten av fam åker! Hälsa dem! Men måste vara lite skönt oxå med en vecka kvar.. Och inte ut o flyga när du känner dig såhär. Jag bokar lätt hus på ko lanta närsom, säg till bara!
Allt bra med G förutom att han har grav Gävle abstinens. Han skulle komma hit o hänga i Årsta i morgon men gårinte nu m leo. Angel är runt på massa gymnasie öppet hus, spännande! Krya på dig nu bästa kämpen och krama dem andra hjältarna i familjen. Kramar o längt från oss