Kaos i sjukstugan..

I måndags skulle hantverkarna komma och riva och sen återställa vårt kök som ni vet varit vattenskadat. Vi har haft fläkt (åbäke!!) i 5 veckor som nu ska ha torkat upp allt. Så i måndags höll vi oss borta hela dagen så dom skulle få jobba i fred... Men när vi kom hem visade det sig att ingen varit där! Man blir så glad..
På tisdagen kom det heller ingen..

Idag onsdag vaknar vi och Ivar har då fått feber. Han fick bli hemma från dagis alltså.. Ebbe som alltid är världens nöjdaste verkade vaknat på fel sida idag och bara vrålade hela morgonen och ville bli buren konstant. Själv med två skruttiga killar alltså.. Då ringer hyresvärden och talar om att IDAG ska dom komma och riva köket! Great..

Det är KAOS här hemma.. Spisen står i sovrummet och kyl och frys i vardagsrummet.. Golvet i köket har rivits och spacklats så vi kan inte vara där alls.. Vi har varit ute och kämpat i flera timmar men Ivar var så hängig att det slutade med att han bara ville sitta i min famn på en parkbänk. Då fick jag nog och gick hem...

Nu ligger vi i soffan och kollar på kaoset och försöker få i Ivar välling som vägrar äta och dricka så fort han blir sjuk.. 
Ebbe sover i alla fall, pjuh.. Tack och lov för Ipaden..

Vissa dagar alltså....




#1 - - Helena:

Kämpa! Du är min hero!