Helgen

Slänger upp lite bilder från helgen! Nu när jobb och dagis dragit igång- vardag med rutiner är tillbaka- då uppskattar man ledig tid tillsammans så mycket mer! Grabbarna har varit lite snoriga dock så vi har tagit det lugnt mestadels. Lite häng i Hemlingby har vi hunnit med och jag har även kört mitt första riktiga träningspass efter graviditeten! Superskönt!! Älskar att det är höst och blir mörkt och lite ruggigt på kvällen- så man kan tända en brasa och mysa allihopa i soffan under en filt och se film! Gillar att Ivar blivit så stor att han uppskattar filmer som även kan vara roliga för hans föräldrar att se! Han kan verkligen sitta som klistrad nu. Babblarna och Teletubbies i all ära men ;)

Idag har Anders jobbat ett extrapass så jag och grabbarna har skrotat här hemma. Fick inspiration från min kompis Malin om att snygga till barnens Ikea-kök med lite guldfärg- så det har vi pysslat med bland annat ;) Barnen blev rätt saliga över guldfärgen och gick loss på stenar ute och allt möjligt, väldigt stolta sen över alla "skatter" ;)

Henry har varit så himla mycket nöjdare sen jag slutade med mjölken.. (Komjölksprotein går över i bröstmjölken) Så det är ju jätteskönt. Sen hur jag nu ska överleva utan choklad och ost det får vi se ;) Livets förtäring om ni frågar mig xD Vad gör man inte för sina små minimänniskor! Man får hoppas det växer bort snabbt.. På Ebbe verkar det tyvärr trögt.. Så fort han fått i sig lite mjölk (får ju i sig av misstag ganska ofta eftersom han är överallt!!) så får han nässelutslag.. Så det är bara att vänta och se. Oftast käkar hela familjen mjölkfritt nu, för enkelhetens skull.

#1 - - Maria:

Jag är också möjlkprotein-allergier och saknade ost. Men har hittat ett alternativ som är helt mjölkfritt. Märket heter Astrid och Aporna, man kan köpa både skivad och oskivad. Vet inte om den fortfarnde finns på Willys i Hemsta, annars finns den på Willys i Sandviken. :)

Svar: Åh, jag som inte trodde det fanns något!! Har nu köpt hem denna som jag hittade på Coop, men har ej hunnit smaka än ;) Tack för tips!!
Lovisa